,,W połowie szklanki zimnej wody rozpuszczamy 2 łyżki mąki pszennej i powoli wlewamy ten płyn do sosu, w zależności jak gęsty chcemy uzyskać sos”
Avona
2014/04/09 18:58
na ile to porcji ?
Kapitan Cook
2014/04/09 22:58
4-6
maly
2014/09/08 03:57
Zamiast wody do rozpuszczenia maki dodalem wywar w ktorym gotowalem ozorki pysznosci !!! dzieki za przepis
Napisz komentarz
Dla zapewnienia Ci wygody użytkowania strony wykorzystujemy pliki cookies. Ich ustawienia możesz zmienić w swojej przeglądarce. Więcej informacji: polityka cookies
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki
instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu
administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym
dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji
użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego
reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu
warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w
plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki,
u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików
cookies.” Odbiorcą informacji z cookies jest Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o. („SDO”) oraz spółki zlecające SDO realizację kampanii reklamowej, a także podmioty badające i zliczające tę kampanię oraz iż dane te mogą zostać udostępnione na rzecz partnerów handlowych SDO
co to jest zaklepka
,,W połowie szklanki zimnej wody rozpuszczamy 2 łyżki mąki pszennej i powoli wlewamy ten płyn do sosu, w zależności jak gęsty chcemy uzyskać sos”
na ile to porcji ?
4-6
Zamiast wody do rozpuszczenia maki dodalem wywar w ktorym gotowalem ozorki pysznosci !!! dzieki za przepis