Radzimy tylko pamiętać, żeby czosnku nie dodawać od razu po posiekaniu na gorącą patelnię: bit.ly/17LDTFY. ;-)
Ola
2015/11/30 09:09
Uwielbiam kaszę jaglaną z warzywami, z bobem jeszcze nie jadłam ,ale często robie sobie na szybko w pracy jaglankę z warzywami z patelnii i jogurtem greckim. Pycha!
Dora
2015/12/16 23:25
Jaka cebula będzie lepsza: biała czy czerwona?
Wiki
2015/12/22 21:48
Bardzo przyjemny przepis! A jaki smaczny byłby ze świeżym bobem i groszkiem. U mnie króluje teraz jaglana z cebulką i grzybami, do tego trochę ciemnego sosu pieczeniowego – „zimowa” pycha
Maciej
2016/01/04 14:57
Czerwona będzie delikatniejsza i odrobinę słodsza, ale z moim upodobaniem do małodelikatnych smaków polecam białą!
Napisz komentarz
Dla zapewnienia Ci wygody użytkowania strony wykorzystujemy pliki cookies. Ich ustawienia możesz zmienić w swojej przeglądarce. Więcej informacji: polityka cookies
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki
instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu
administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym
dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji
użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego
reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu
warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w
plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki,
u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików
cookies.” Odbiorcą informacji z cookies jest Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o. („SDO”) oraz spółki zlecające SDO realizację kampanii reklamowej, a także podmioty badające i zliczające tę kampanię oraz iż dane te mogą zostać udostępnione na rzecz partnerów handlowych SDO
Radzimy tylko pamiętać, żeby czosnku nie dodawać od razu po posiekaniu na gorącą patelnię: bit.ly/17LDTFY. ;-)
Uwielbiam kaszę jaglaną z warzywami, z bobem jeszcze nie jadłam ,ale często robie sobie na szybko w pracy jaglankę z warzywami z patelnii i jogurtem greckim. Pycha!
Jaka cebula będzie lepsza: biała czy czerwona?
Bardzo przyjemny przepis! A jaki smaczny byłby ze świeżym bobem i groszkiem. U mnie króluje teraz jaglana z cebulką i grzybami, do tego trochę ciemnego sosu pieczeniowego – „zimowa” pycha
Czerwona będzie delikatniejsza i odrobinę słodsza, ale z moim upodobaniem do małodelikatnych smaków polecam białą!