Grace, dziękujemy za świetny przepis, kocham ten smak
STES
2011/06/25 16:35
Na zdjęciu jakoś trudno doszukać się kopru, co jest podstawą tego dania. Ale …. to tylko zdjęcie. Mimo to przepis wart polecenia.
kristiana
2012/04/18 11:00
Przepis dobry , tylko dlaczego dodajesz ocet spirytusowy? Jest taki niezdrowy
Kapitan Cook
2012/04/18 15:46
Oczywiście można dodać inny ocet lub sok z cytryny, ale należy pamiętać o jego większej ilości.
ala
2012/08/07 22:11
Kapustę robię bardzo podobnie. Do zakwaszania jednak nie stosuję octów lecz jabłko lub rabarbar lub sok z cytryny.
ita
2012/10/17 11:24
Ja robię młodą kapustę podobnie,tylko zamiast słoninki daję masło .Nabiera delikatnego smaku i aromatu ,a ocet tylko jabłkowy.
tully
2012/11/23 22:51
Robiłam wg tego przepisu ale zamiast sloniny, to na masle no i bez octu :) pod koniec dodalam jeszcze 2 lyzeczki koncentratu pomidorowego – ma teraz piekny pomaranczowy kolor :) naprawdę pycha, szkoda ze tak szybko sie konczy :((
Monika
2013/06/03 13:38
Na wszystkich tych zdjęciach z internetu i tak nie moge doszukac sie takiej mlodej kapusty jaka robi moja babcia. no coz moze nikt takiej pysznej nie umie zrobic:) `
Kapitan Cook
2013/06/03 14:06
Babcie zawsze najlepiej gotują :) A czego brakuje?
rossa76
2014/06/22 11:20
Przepis rewelacja! Nic dodać nic ująć. Dzięki
Napisz komentarz
Dla zapewnienia Ci wygody użytkowania strony wykorzystujemy pliki cookies. Ich ustawienia możesz zmienić w swojej przeglądarce. Więcej informacji: polityka cookies
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki
instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu
administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym
dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji
użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego
reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu
warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w
plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki,
u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików
cookies.” Odbiorcą informacji z cookies jest Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o. („SDO”) oraz spółki zlecające SDO realizację kampanii reklamowej, a także podmioty badające i zliczające tę kampanię oraz iż dane te mogą zostać udostępnione na rzecz partnerów handlowych SDO
Grace, dziękujemy za świetny przepis, kocham ten smak
Na zdjęciu jakoś trudno doszukać się kopru, co jest podstawą tego dania. Ale …. to tylko zdjęcie. Mimo to przepis wart polecenia.
Przepis dobry , tylko dlaczego dodajesz ocet spirytusowy? Jest taki niezdrowy
Oczywiście można dodać inny ocet lub sok z cytryny, ale należy pamiętać o jego większej ilości.
Kapustę robię bardzo podobnie. Do zakwaszania jednak nie stosuję octów lecz jabłko lub rabarbar lub sok z cytryny.
Ja robię młodą kapustę podobnie,tylko zamiast słoninki daję masło .Nabiera delikatnego smaku i aromatu ,a ocet tylko jabłkowy.
Robiłam wg tego przepisu ale zamiast sloniny, to na masle no i bez octu :) pod koniec dodalam jeszcze 2 lyzeczki koncentratu pomidorowego – ma teraz piekny pomaranczowy kolor :) naprawdę pycha, szkoda ze tak szybko sie konczy :((
Na wszystkich tych zdjęciach z internetu i tak nie moge doszukac sie takiej mlodej kapusty jaka robi moja babcia. no coz moze nikt takiej pysznej nie umie zrobic:) `
Babcie zawsze najlepiej gotują :) A czego brakuje?
Przepis rewelacja! Nic dodać nic ująć. Dzięki