Piekielny finał w kuchni
We wtorek już po raz trzeci wyłoniono zwycięzcę programu kulinarnego „Hell’s Kitchen”. Po 10 tygodniach rywalizacji i nieustannej chwiejności emocjonalnej panującej w programie 100 tysięcy złotych oraz pracę w restauracji Wojciecha Modesta Amaro wywalczyła Katarzyna Domańska.
Laureatka pierwszego miejsca na co dzień studiuje zarządzanie, jednak swoją przyszłość wiąże z branżą gastronomiczną. Zapytana o to, jak zamierza przygotować się do pracy, odpowiedziała: „Zacznę od kupna nowych butów – właśnie na kuchnię”. Katarzyna jest prawdziwą pasjonatką, a zamiłowaniem do gotowania zaraziła ją babcia.
Jeżeli kuchnia to miejsce, w którym spędzacie większość wolnego czasu i chcielibyście pracować pod okiem szefa Amaro, koniecznie zgłoście się do kolejnej edycji „Piekielnej Kuchni”! Szczegóły na ten temat możecie znaleźć na oficjalnym profilu programu www.facebook.com/HellsKitchenPolska